Opleiding: Chauffeur wegvervoer
Rij ladingen door heel het land!
Opleiding: Chauffeur wegvervoer
Leer je vrachtwagen veilig en efficiënt te laden.
Samenwerken
Werk samen met je collega's en vul de vrachtwagen veilig en snel.
Verantwoordelijkheid
OTL Oldenzaal leert je hoe je veilig om moet gaan met zwaar materieel.
Internationaal
Verspreid je ladingen door heel Europa. Durf jij het avontuur aan?
Logistiek medewerker
Leer hoe je zo efficient ladingen van A naar B krijgt

EEN OPLEIDING MET BAANGARANTIE BIJ OT&L

ZELFSTANDIG EN VERANTWOORDELIJK,
OOK TIJDENS ONREGELMATIGE WERKTIJDEN

LEREN DOOR
WERKEN BIJ OT&L

OVER OPLEIDINGSCENTRUM TRANSPORT & LOGISTIEK OLDENZAAL

Op initiatief van het ROC van Twente en in samenwerking met enkele regionale bedrijven uit de logistieke branche werd op 15 juni 2016 ons coöperatieve opleidingscentrum opgestart.
Reden van deze oprichting was dat er een grote vraag is naar gekwalificeerd personeel in de sector transport & logistiek. Dat is nog steeds zo.

De coöperatie richt zich op jongeren, in de leeftijdscategorie van 15 t/m 21 jaar, die het voortgezet onderwijs hebben afgerond.

Ons opleidingscentrum is gevestigd op een A1 locatie aan de Zutphenstraat 83 + 83a. Onze praktijkruimte is speciaal ontworpen om een realistische werkomgeving na te bootsen.
Bij OT&L ontvang je veel persoonlijke aandacht en werk je met materialen en methoden die je in je toekomstige baan zult gebruiken. Je krijgt zowel praktijk- als theorielessen.

In de praktijkruimte leer je alle aspecten van een magazijnomgeving kennen en verfijn je je vaardigheden als chauffeur. Onze docenten en praktijkopleiders, met jarenlange ervaring in de praktijk, helpen je om persoonlijk te groeien en je voor te bereiden op je toekomstige carrière. De opleidingen van OT&L sluiten naadloos aan op de eisen van het bedrijfsleven.

De theorielessen worden verzorgd door docenten van het MBO College voor Transport, Logistiek & Mobiliteit, ROC VAN TWENTE. Deze lessen zijn praktijkgericht en bereiden je optimaal voor op de praktijk.

MEER INFORMATIE?